De onthulling dat er een horrorfilm over Winnie the Pooh werd gemaakt, maakte een hoop los bij horrorfans. Eerder dit jaar bracht distributeur MovieCompany de trailer uit waarbij Winnie en Knorretje de boel terroriseren. En wie nu denkt dat het niet gruwelijker kan komt bedrogen uit. Niemand minder dan het geliefde hertje Bambi moet er ook aan geloven. Ja echt waar, er is een horrorfilm over Bambi in de maak. Hoe die gaat heten? ‘Bambi: The Reckoning’.

We kennen allemaal de tragische gebeurtenis dat Bambi zijn moeder op jonge leeftijd verliest. Het zou zomaar eens kunnen dat hij in deze nieuwe horrorfilm uit is op wraak. Bambi zal een wrede moordmachine zijn die op de loer ligt in de wildernis.

Over het verhaal is nauwelijks iets bekend. Wel is het duidelijk dat de opnames in januari 2023 moeten beginnen. De regie ligt daarbij in handen van Scott Jeffrey. De producent voor ‘Bambi: The Reckoning’ is Rhys Frake-Waterfield. En die kennen we van ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’.

De horrorfilm is gebaseerd op de roman uit 1923 ‘Bambi, a Life in the Woods’ van Felix Salten. Walt Disney bracht zijn animatiefilm uit in 1942. En nu zowel Winnie the Pooh als Bambi in het publieke domein zijn beland, kan iedereen ermee doen wat zij willen.

Peter Pan

Blijft het nu bij deze twee films? Dit lijkt slechts het begin te zijn. Frake-Waterfield is ook bezig om de geliefde Peter Pan in een nieuw jasje te steken. Zo staat Peter Pan: Neverland Nightmare alvast op de planning. Wordt vervolgd.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Bezoek ook eens onze Scare Network Discord server en praat mee.