Horror en Kerst bij elkaar? Je kunt het beleven op ScareMas! Dit is de kerst editie van Scare-me! 6 kerstverhalen en ook spookhuizen worden omgebouwd tot een horror kerstervaring! Dit kan op 9 en 10 december 2022 bij Scare-Me in Almere.

Op de ScareMas avond staan er 6 verschillende belevenissen voor je klaar. Je komt in diverse horrorwerelden met een kerst overgoten storyline! Zo kunnen bezoekers onder andere de experience Kill Santa bezoeken, The Polar Express beleven en oog in oog met The Grinch staan. 45 acteurs nemen bezoekers mee om ze een super leuke en griezelige avond te bezorgen!

80% van de bezoekers besteed ongeveer minimaal 2,5 uur tijdens dit event. Een avondvullend programma en natuurlijk de mogelijkheid om warme chocolade bij een kampvuur te nuttigen!

Dit is de 3de keer dat Scare-Me een kerst editie organiseert. Bekijk hier nu de aftermovie van de vorige editie:

https://www.facebook.com/watch/?v=455965532860353

Tickets voor ScareMas kosten €34,95 per persoon. Deze zijn te bestellen op de website van Scare Me.