Chucky behoort zeker tot een van de iconische moordenaars op het witte doek. De moordlustige pop verscheen voor het eerst in de film Child’s Play uit 1988. Na 7 films en een short genaamd Chucky’s Family Vacation werd het karakter nieuw leven ingeblazen met een serie die in 2021 uitkwam. Mede door het succes van deze serie krijgt Chucky dit jaar zijn eigen spookhuis tijdens Halloween Horror Nights 2023. Dit spookhuis zal te zien zijn in beide themaparken gelegen in Orlando en Hollywood.

Eigenlijk is het geen verrassing dat Chucky straks zijn eigen spookhuis heeft. De nieuwe serie is namelijk eigendom van NBCUniversal en valt enorm in de smaak. Het huis zal dan ook geïnspireerd zijn op deze serie. Wat dan weer wel een verrassing is, is dat Universal enorm vroeg met de aankondiging kwam. Dit gebeurde namelijk tijdens Halloween op 31 oktober door niemand minder dan Chucky zelf. Het vermoeden is nu dat de serie wordt verlengd voor een derde seizoen.

Bekijk hier de aankondiging:

De data voor Halloween Horror Nights 2023 zijn nog niet bekend.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.