Als je tijdens de kerstperiode een tuincentrum hebt bezocht, dan is de kans groot dat je verschillende miniaturen bent tegengekomen. In bijvoorbeeld de vestigingen van Intratuin vind je naast de bekende kerstdorpjes ook de Spooky Town Halloween Village van Lemax. En ja, het is nog vroeger dan vroeg in 2023 maar Lemax heeft nu al de nieuwe collectie miniaturen gepresenteerd. En het zijn er behoorlijk wat.

Op Nieuwjaarsdag is de website van Lemax geüpdate met previews van wat schijnbaar hun volledige line-up van nieuwe miniaturen is die eind dit jaar uit zullen komen. Zoals het er nu naar uit ziet komen er meer dan 50 nieuwe miniaturen uit die allemaal in het teken staan van Halloween. Het is een mix van verlichte gebouwen, bewegende accessoires, gedetailleerde landschapsarchitectuur en diversen griezelige beeldjes.

De mensen achter Halloween Daily News hebben een videoverslag gemaakt van de nieuwe collectie. Bekijk hier de video.

ScareZone heeft alvast een aantal miniaturen voor je geselecteerd.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.