Onverwachts uit de hoek komen en iemand spontaan laten schrikken. Je hebt het vast weleens gedaan. Hoe leuk zou het zijn om dit voor meerdere mensen te doen! Nou dat kan hoor. Scare Me maakt zich klaar voor een nieuwe editie en is daarbij op zoek naar scare actors. Lijkt jou dit ontzettend leuk om te doen? Let dan zeker even op nu.

Scare Me zit gevestigd in Almere en bestaat uit verschillende spookhuizen, een experience, een darkride en een buitengebied. Samen met een leuke groep vrijwilligers bezorg jij bezoekers een leuke en angstaanjagende avond.

Aanmelden kan alleen als je 18 jaar of ouder bent. De audities worden gehouden op woensdag 1 maart om 19:00 uur. Heb je al interesse gekregen? Stuur een e-mail naar vrijwilligersscareme@gmail.com en wie weet ben jij straks scare actor bij Scare Me.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.