Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland waar door iedereen veel plezier gemaakt wordt. In het najaar wordt het allemaal een stukje spannender. Tijdens de herfst draait alles om spanning en Halloween. Met duizenden pompoenen, strobalen en andere decoratie transformeert het park in een groot herfstlandschap. Op 37 dagen kunnen bezoekers het park bezoeken en Halloween vieren.

Tussen het decor kunnen bezoekers allemaal enge figuren en geesten spotten. Daarnaast past Europa-Park ook hun showprogramma aan om de bezoekers een gruwelijk mooi griezelbeleving te bezorgen.

Halloween

Is dit wat voor jou? Pak dan maar vast je agenda erbij, want Halloween in Europa-Park is van 30 september tot en met 5 november 2023. Het park is dan dagelijks geopend van 9:00 tot minstens 18:00 uur. Tickets kosten op het moment van schrijven €57,50 voor personen vanaf 12 jaar. Voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar kost een ticket €49,-. Bestel ze hier.

HALLOWinter

Tussen de seizoenen van Halloween en de winter is er HALLOWinter in het Duitse attractiepark. Dit is de perfecte mix van een gruwelijk spannende tijd en de betoverend winterweken. Op deze manier hoef je niet te kiezen en pak je een beetje van beide. HALLOWinter draait van 6 november tot en met 1 december 2023.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.