Voor de aanstaande horror-anthologie ‘Nightmare at Precinct 84’ van schrijvers Samuel Gonzalez Jr. en Gigi Gustin is een teaser trailer uitgebracht. Een releasedatum is nog niet bekend maar de film staat gepland voor dit jaar.

Een anthologie film is een enkele film die uit meerdere kortere films/verhalen bestaat. Deze verhalen staan op zichzelf en zijn onderscheidend van de anderen. Vaak zijn deze verhalen wel met elkaar verbonden door middel van een thema of uitgangspunt.

Het verhaal van Nightmare at Precinct 84 gaat als volgt:

Het speelt zich af op een stormachtige nacht op kerstavond. Een vrouwelijke sheriff uit een kleine stad die in het geheim een seriemoordenaar is, krijgt bezoek van een mysterieuze vrouw die vier bizarre verhalen vertelt”, luidt de synopsis van de film. “De eerste gaat over een kleine jongen die een angstaanjagende ontmoeting heeft met de lokale ijscowagen. De tweede gaat over een jong meisje dat een job als seksoperator op zich neemt om de tijd te doden, maar een bepaalde beller heeft andere bedoelingen. De derde gaat over twee vrouwen die de vreemde realiteit ontdekken achter een klein stadje waarin ze vastzitten en de vierde gaat over een man die een belofte doet met angstaanjagende gevolgen.

Bekijk de trailer:

Rollen zijn weggelegd voor onder andere Bill Moseley (The Devil’s Rejects, House of 1000 Corpses, Halloween 2007), Meredith Thomas (The Wrong Blind Date), Jill Awbrey (Held), Gigi Gustin (The Springfield Three) en Jenna Kanell (Terrifier 1 en 2).

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.