Attractiepark Toverland komt dit najaar weer met de Halloween Days en de Halloween Nights. Het Limburgse park voegt zelfs een extra dag toe aan de griezelende avonden. Daarmee kunnen bezoekers op maar liefst 13 avonden de Halloween Nights bezoeken. Ben je iets minder heldhaftig maar nog steeds dol op griezelen? Tijdens 16 dagen kan je dan de Halloween Days bezoeken wat overdag plaatsvindt.

Traditiegetrouw kunnen liefhebbers de gehele herfstvakantie in Toverland komen griezelen. Van 7 oktober tot en met 4 november 2023 nemen griezelige figuren het attractiepark op geselecteerde dagen over.

Pak de agenda erbij en schrijf lekker mee:

Halloween Nights vindt plaats op 7, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 27, 28 en 29 oktober. Daarnaast is het evenement ook nog op 4 november te bezoeken. Toverland is op deze dagen geopend van 10:00 tot 23:00 uur. Het park zegt nu al dat het spannender wordt dan ooit te voren.

De Halloween Days vinden plaats op 7, 8, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 27, 28, 29 oktober. Het evenement is daarnaast ook op 4 en 5 november. Het park is tot 18:00 uur geopend op dagen dat er geen Halloween Nights wordt gehouden maar wel Halloween Days.

Let op: Datums kunnen altijd afwijken. Hou daarom altijd de website van het park in de gaten.

Naast Attractiepark Toverland zijn ook de data van de volgende parken bekendgemaakt:

Bellewaerde Park

Drouwenerzand Attractiepark

DippieBoe

Plopsaland De Panne

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.