Aan de Horrorwood Boulevard namen griezelige figuren en psychopaten afgelopen najaar het gebied van Movie Park Germany over. Tijdens het Halloween Horror Festival werd er een heuse ‘horrorwalk’ gehouden. Dit gebeurde onder begeleiding van de spannende soundtrack ‘March of the Monsters’. Het Duitse filmpark werkte hierbij samen met IMAscore. Het bloeddorstige deuntje staat nu op onder andere Spotify en iTunes.

Met de soundtrack kunnen liefhebbers nagenieten van het evenement of alvast in de stemming komen voor de volgende editie. Binnenkort zullen hier alle dagen van de 25ste editie bekend worden gemaakt.

Vorig jaar werd het Halloween Horror Festival op 27 dagen gehouden. De grootste nieuwigheid was spookhuis Hell House. Daarnaast was er ook een nieuwe liveshow en een mapping show.

Bij de aankomende editie bestaat het Halloween-evenement maar liefst 25 jaar. Volgens projectleider Manuel Prossotowicz komt het park weer met enkele verrassingen.

Luister March of the Monsters hier:

https://imascore.fanlink.to/marchofthemonsters

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.