Cinedigm heeft afgelopen week aangekondigd dat hun multiplatform-horrormerk, Bloody Disgusting, samen met de George A. Romero Foundation een nieuwe gescripte audioserie met de titel “The Dead” zal produceren.

The Dead zal nieuwe verhalen vertellen die plaatsvinden in George A. Romero’s Night of the Living Dead-universum, waarbij de personages en activiteiten uit de iconische filmreeks worden uitgebreid. De podcast is ingesteld op 24 afleveringen, heeft een volledige cast en is volledig geschreven. Het wordt verspreid als onderdeel van het groeiende Cinedigm Podcast Network, overal waar podcasts te vinden zijn.

De jacht op horrorschrijvers

Schrijvers zullen worden gekozen om de verhalen te schrijven na een sollicitatieproces waarbij de George A. Romero Foundation de beste kandidaten zal selecteren. Het Bloody Disgusting-team zal vervolgens samenwerken met de geselecteerde schrijvers om verhalen te produceren en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de normen die Bloody Disgusting-fans gewend zijn van de banner.

“We streven ernaar om met geweldige verhalenvertellers te werken, en George A. Romero is een van de beste die horror ooit op het scherm heeft gebracht. Ons doel met dit project is om een nieuwe generatie horrorschrijvers te introduceren en te ondersteunen die door George zijn beïnvloed, terwijl we zijn nalatenschap eren en behouden door middel van sociaal bewuste horror”, aldus Tom Owen, mede-oprichter van Bloody Disgusting.

Suzanne Desrocher-Romero, oprichter en president van de George A. Romero Foundation, voegde toe: “De George A. Romero Foundation is verheugd om samen te werken met Bloody Disgusting om de innovatieve nalatenschap van George te koesteren. Dit unieke model opent nieuwe mogelijkheden voor schrijvers en stimuleert hun creatieve geest. Onder leiding van Bloody Disgusting weet ik dat de laatste geproduceerde verhalen ons allemaal zullen vermaken”.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.