Liefhebbers van de scare- en halloweenindustrie kunnen binnenkort de derde editie van het Scare Event bezoeken. De Halloween conventie is dit jaar op zaterdag 15 april. Organisatoren, scare actors, medewerkers en iedereen met een interesse voor deze branche kan dit evenement bezoeken.

Tijdens het Scare Event vinden er presentaties plaats van interessante organisaties of personen. Daarnaast kunnen bezoekers ook vragen en stellingen insturen voor de paneldiscussie. Onder het genot van een drankje kan er genetwerkt worden en laten standhouders hun producten en/of diensten zien. De kers op de taart is de uitreiking van de jaarlijkse Scare Awards.

Vorig jaar werd het Scare Event gehouden bij Scare Me in Almere. Bezoekers kregen hier presentaties te zien van Movie Park Germany en Warrior Events. De Scare Awards bestonden vorig jaar uit 6 jury prijzen en 1 publieksprijs. Die laatste prijs werd gewonnen door Screams.

Hoe het Scare Event er op zaterdag 15 april uit komt te zien wordt op een later moment naar buiten gebracht. De organisatie belooft wederom een vol en interessant programma te hebben.

De bekendmaking van deze datum is het startschot van de marketing. Stapsgewijs zal er meer informatie naar buiten komen. Hou de sociale van Scare Event in de gaten en mis niets.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.