Over een kleine 50 dagen is het al zover; de nieuwe editie van Scare Event. Na 2 eerdere editie bij Scare Me in Almere wordt het event deze keer in Avonturenpark Hellendoorn gehouden. Op zaterdag 15 april kunnen bezoekers het attractiepark bezoeken en het officiële programma van Scare Event bijwonen. Maar wat is nu precies het programma van deze dag?

De ticketverkoop is inmiddels gestart. Ben je nog niet in het bezit van een ticket? Bestel ze dan HIER.

Programma

De organisatie heeft weer een leuk en interessant programma samengesteld.

15:00

Vanaf 15:00 uur kunnen bezoekers een badge inclusief entreeticket en een tijdslot voor het spookhuis ophalen bij de ingang van het park. Een medewerker van het event wacht de bezoekers hier op. De ontvangst is tot 18:30 uur dus wees er op tijd bij. Eenmaal in het park is er een vrij parkbezoek tot 17:00 uur.

17:00

Om 17:00 uur start bij Eethuis De Berghoeve de ontvangst. Bezoekers kunnen hier onbeperkt gebruik maken van een open bar waar verschillende dranken besteld kunnen worden. Tegelijkertijd opent er ook de beursvloer waar verschillende standhouders zullen staan om hun artikelen en/of diensten te presenteren.

18:30

Dit is de start van het officiële programma. In het Gouden Theaterpaleis zullen er 2 boeiende presentaties worden gehouden van mensen uit de industrie.

19:30

Om 19:30 uur is er een pauze. Bezoekers kunnen dan volgens hun eerder ontvangen tijdslot het spookhuis bezoeken. Er is ook voldoende ruimte om een kijkje te nemen op de beursvloer onder het genot van drankjes bij de open bar.

20:30

Dit is de start van de paneldiscussie. Het panel behandelt vragen en/of stellingen uit het publiek. Dit is de ideale mogelijkheid om te leren en mee te denken over de industrie.

21:00

Vanaf 21:00 uur worden de Scare Awards uitgereikt. Deze bestaan uit 6 juryprijzen en 1 publieksprijs. Heb je nog niet gestemd op jouw favoriete event? Stem dan hier.

21:30

Dit is de start van Scare Fest. Tijdens deze afsluiter van het Scare Event heeft de organisatie nog een leuke verrassing in petto. Daarnaast kunnen bezoekers onder het genot van een drankje nakletsen en netwerken.

22:30

Scare Event is om 22:30 uur afgelopen. Bezoekers kunnen het parkeerterrein direct afrijden, want een parkeerticket zit bij de prijs inbegrepen.

Scare Event is een conventie voor alle liefhebbers van de scare- en halloweenbranche. Vorig jaar waren onder andere Movie Park Germany en Warrior Events aanwezig om een presentatie te geven over hun eigen event. En net als deze editie vielen ook vorig jaar events in de prijzen tijdens de uitreiking van de Scare Awards. Bekijk alle winnaars van vorig jaar.

Tickets

Het hierboven beschreven programma zit volledig inbegrepen bij de ticketprijs. Een ticket voor het Scare Event kost op het moment van schrijven €32,50. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar dus wacht niet te lang en bestel ze op www.scarevent.nl.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.