Op zaterdag 15 april 2023 is de derde editie van Scare Event in Avonturenpark Hellendoorn. De organisatie komt met steeds meer informatie naar buiten. Zo is inmiddels bekend wie een van de sprekers zal zijn. Directeur Commercie en Creatie van Avonturenpark Hellendoorn René Peul zal een presentatie geven over Screams en Heksendoorn. Deze events worden elk jaar op het avonturenpark in oktober gehouden.

Peul is al vele jaren actief bij Avonturenpark Hellendoorn. Zo is hij naast zijn huidige functie werkzaam geweest als manager Marketing & Sales, Directeur Sales & Operations en International Director Marketing & Sales. Tijdens het Scare Event zal Peul onder andere ingaan op de ontstaansgeschiedenis van Halloween in het park, aangevuld met de missie en visie. Daarnaast wordt er ook gekeken naar het heden en de toekomst.

Bezoekers van het Scare Event kunnen het avonturenpark al vanaf 15:00 uur betreden. Om 17:00 uur is de ontvangst bij Eethuis De Berghoeve waar bezoekers gebruik kunnen maken van de open bar. Tevens staan hier de standhouders klaar om hun artikelen of diensten te presenteren.

Het officiële programma start om 18:30 uur met twee presentaties, waarvan René Peul de eerste doet. Daarnaast is er de mogelijkheid om een spookhuis te bezoeken, mee te discussiëren met een paneldiscussie en de uitreiking van de Scare Awards bij te wonen. Een van de awards is de publieksprijs. Breng hier je stem uit op jouw favoriete event.

Na dit programma staan bezoekers nog een leuke verrassing te wachten en kan iedereen wederom de standhouders bezoeken onder het genot van een drankje. Het Scare Event is om 22:30 uur afgelopen.

Heb je nog geen tickets? Bestel deze dan snel via https://scareevent.nl/product/scare-event-2023/