Bezoekers van het Scare Event kunnen naast het officiële programma ook gebruik maken van leuke extra’s. Avonturenpark Hellendoorn opent speciaal voor bezoekers van het event achtbaan Balagos en spookhuis Horror Hotel. Het spookhuis zal in de pauze van het programma een uur geopend zijn. Achtbaan Balagos zal later op de avond ten minste 30 minuten geopend zijn.

Deze derde editie van het Scare Event is op zaterdag 15 april. Bezoekers zijn al vanaf 15:00 uur welkom om een vrij park bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn te brengen. Zodra het park gesloten is zal in De Berghoeve de beursvloer geopend worden waar bezoekers langs verschillende stand kunnen lopen onder het genot van een drankje die zij aan de open bar kunnen bestellen.

Horror Hotel

Normaal gesproken is Horror Hotel alleen te bezoeken tijdens Heksendoorn en Screams. Speciaal voor dit Scare Event openen de deuren van het hotel nu ook voor jullie. In dit hotel heeft ‘The Crew’ het voor het zeggen. Het personeel werkte vroeger in dit levendige hotel maar hun werkplek is allang niet meer wat het geweest is. En ondanks dat The Crew ondergronds verblijft, ontvangen zij nog steeds gasten. 

Balagos

Achtbaan Balagos heeft in 2020 een flinke metamorfose ondergaan. De stalen baan uit 1990 ging voorheen door het leven als ‘Tornado’ maar heeft nu een verhaallijn, een nieuwe trein en een nieuw kleurtje gekregen. Bezoekers kunnen na de uitreiking van de Scare Awards er onder andere voor kiezen om een of meerdere ritjes te maken in deze achtbaan. Vanaf 21:30 uur is de achtbaan exclusief geopend voor bezoekers van het event.

Programma

De invulling van het event krijgt steeds meer vorm. Er worden namens Attractiepark Toverland en Avonturenpark Hellendoorn presentaties gegeven, verschillende standhouders zullen aanwezig zijn en het panel wordt gevormd. Alle nominaties van de Scare Awards zijn eerder al bekendgemaakt. Bekijk de lijst hier.

Tickets

Wil je het Scare Event op 15 april in Avonturenpark Hellendoorn bezoeken. Bestel dan nu tickets via https://scareevent.nl/product/scare-event-2023/