Het Britse themapark Camelot in Lancashire krijgt dit jaar opnieuw bezoek van Scare City. De horrorervaring is terug voor Halloween 2023 en bevat een nieuwe route die onontdekte delen van het themapark onthult, samen met scare zones en mazes.

Paul Butterworth, operationeel directeur van Scare City, zei er het volgende over: ‘We komen dit jaar terug met een knal. Ons team beraamt manieren om zelfs de dapperste bezoekers te laten trillen op hun benen. Als je denkt dat je Scare City kent, denk dan nog eens goed na’.

De organisatie beweert dat deze ervaring groter, beter, en bloederiger zal zijn dan ooit tevoren. Als gevolg van alle verkregen feedback is de route compleet vernieuwd. ‘Hierdoor kunnen we nog nooit eerder vertoonde delen van het park gebruiken. Bezoekers worden ondergedompeld in een realistische horrorervaring terwijl ze door het in 2012 gesloten themapark dwalen‘, aldus Butterworth.

Vorig jaar kwamen bezoekers oog in oog te staan met live actors, gedetailleerde decors en spooky geluiden in een angstaanjagende setting. Als we de operationeel directeur moeten geloven, dan wordt aankomende editie ‘het beste tot nu toe’.

Data en tickets

Tickets voor Scare City zijn te bestellen voor geselecteerd dagen tussen 29 september en 31 oktober 2023. Een standaardticket kost 25 pond. Bekijk alle informatie inclusief de tickets via https://scarecity.co.uk