Op zaterdag 15 april is de derde editie van het Scare Event in Avonturenpark Hellendoorn. Bezoekers worden deze dag ondergedompeld in de wereld van de scare- en halloweenindustrie. Een vast onderdeel is de paneldiscussie waar leden uit verschillende vakgebieden ingestuurde stellingen en vragen behandelen. Alle leden zijn nu door de organisatie bekendgemaakt. 

Dit jaar zijn Richard van der Meulen, Nicole de Bie, Gerrit Lollinga en Cintia del Mastro onderdeel van de paneldiscussie.

Richard van der Meulen

Het eerste panellid is Richard van der Meulen, 2 jaar medeorganisator in Drouwenerzand Attractiepark. Met 3 spookhuizen, verschillende scare zones, een nieuw permanent huis, een parade en een afsluitende vuurwerkshow was er afgelopen seizoen genoeg te doen tijdens Halloween in het attractiepark. Het evenement is voor de eerste keer genomineerd voor een Scare Award in de categorie ‘Best Scare Actors’.

Nicole de Bie

Nicole de Bie van Twilight Fantasy Productions is het tweede panellid. De organisatie houdt zich bezig met evenementen op het gebied van verschillende thema’s waaronder Halloween. Twee van de evenementen die hieronder vallen zijn The Villains en The Little Villains die jaarlijks in Mondo Verde worden gehouden. Wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van deze evenementen?

Gerrit Lollinga

Ons volgende panellid is Gerrit Lollinga. Hij is al 23 jaar scare actor in een attractiepark. Daarmee is hij een van de langstspelende scare actors van Nederland en heeft hij de hele evolutie van Halloween meegemaakt. Gerrit weet als geen ander waar je allemaal op moet letten bij het maken van een goede scare.

Cintia del Mastro

Het laatste, maar zeker niet het minste panellid is Cintia del Mastro. Met Del Dracco entertainment zijn onder andere thema-, attractieparken en dierentuinen in binnen- en buitenland van nieuwe Halloween concepten voorzien, waaronder Haunted houses, mazes en het vernieuwen van darkrides in interactieve haunted attractions. Een aantal parken betreft: Movie Park (De), Bobbejaanland (Be), Mirabilandia (It) en Walibi Holland (NL).

Heb jij een vraag of een interessante stelling voor de leden? Bezoek het Scare Event en krijg antwoord op al jouw vragen. Koop je tickets hier.

Bekijk het volledige programma