Walibi Holland is op zoek naar scare actors en crewleden voor Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights. Het park zoekt naar personen die buiten een twister mind en een killer timing ook te allen tijde in karakter kunnen blijven. Geïnteresseerden die minimaal 18 jaar oud zijn kunnen zich opgeven.

Als scare actor heb je de taak dat bezoekers de longen uit hun lijf schreeuwen. Afhankelijk van je taak kom je in een zone of spookhuis te staan.

Scare actor gezocht

‘Zet jij Walibi Holland tijdens Halloween Fright Nights geheel op z’n kop als bloeddorstige zombie, gore redneck of angstaanjagende demon? Ben jij die horrorclown die alleen met zijn aanwezigheid al bezoekers de meest gruwelijke avond laat beleven? Of ben jij juist die stoere piraat of vogelverschrikker die supergoed met kinderen om weet te gaan en ervoor kan zorgen dat zij zowel een spooky middag als een superleuke middag krijgen tijdens Halloween Spooky Days’.

Bekijk de vacature

Crewleden gezocht

‘Jij bent de handen, oren en ogen van de acteurs en de supervisor en waarborgt de veiligheid voor hen en onze bezoekers. Jij zorgt er samen met je supervisor voor dat op productioneel vlak in een gebied of huis alles succesvol verloopt. Ben jij enthousiast, duidelijk in jouw communicatie en kun je snel schakelen?

Deze vacature gaat per 01-06-2023 open’.

Vorige editie

Vorig jaar waren de Halloween Fright Nights 10 van de 12 dagen uitverkocht. Het park pakte uit met het nieuwe spookhuis ‘Slaughterhouse’ en het vernieuwde gebied ‘Festival of Freaks’ met de walkthrough ‘Camp of Curiosities’. Bekijk hier de aftermovie.

2023

Bezoekers kunnen dit jaar wederom op 12 dagen terecht in Walibi Holland voor een flinke dosis horror. Van 7 tot en met 29 oktober kunnen liefhebbers op geselecteerde dagen de Halloween Fright Nights bezoeken. Wat er dit jaar precies staat te gebeuren in de Polder wordt op een later moment bekendgemaakt.

Kan je niet genoeg krijgen van de Halloween Fright Nights of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Network Discord Server.