Wie is er klaar voor Halloween in Disneyland Paris? De Halloween festiviteiten keren terug naar het resort van 1 oktober tot en met 5 november 2023. Bezoekers worden ondergedompeld in een spookachtige maar feestelijke atmosfeer. Dit event is overigens niet te verwarren met het speciale evenement ‘Disney Halloween Parties’. Die is om een nog onbekende reden geannuleerd.

Mickey Mouse en vrienden zullen hun meest feestelijk Halloween-outfit aantrekken om bezoekers feestelijk te onthalen. En ja, ook de slechteriken zullen zich laten zien. Zij hebben veel trucs in petto. Al na de eerste stap in het park zullen bezoekers merken dat Main Street U.S.A. volledig is voorzien van Halloween- en herfstversieringen.

De speciale Halloween parade keert terug naar het resort. Deze cavalcade zal dagelijks door het park rijden en zal een stop hebben op Central Plaza, pal voor het kasteel van Doornroosje. De floats zijn weer prachtig en kleurrijk versiert met veel Disney-personages.

Bezoek je het park eerder dit jaar en mis je daardoor misschien Halloween in het resort? Geen paniek. Bij spookhuis Phantom Manor hangt er het gehele jaar een griezelige sfeer. Trotseer de attractie en breng een bezoekje aan de begraafplaats van Boot Hill. Deze is te vinden bij de uitgang van de manor. De begraafplaats is de laatste rustplaats van de vorige eigenaar van het landhuis, Henry en Martha Ravenswood. Negeer gerust de hartkloppingen aan de andere kant van de begraafplaats.

Het volledige aanbod moet nog naar buiten worden gebracht maar Halloween vieren in Disneyland Paris klinkt weer als een griezelig en gezellige trip voor de hele familie.