Scare actors opgelet! Voor een nieuwe evenement is Stichting Scare Actors op zoek naar personen die het leuk vinden om mensen de schrik van hun leven te geven. Het gaat hier om Halloween bij Buitenpost Twello op 27 en 28 oktober 2023. Ben je niet bang in het donker en hou je van schmink en de typische geuren van nepbloed en angst? Dan is deze oproep misschien wel geschikt voor jou.

Stichting Scare Actors is een ervaren en enthousiast team van scare actors die spooktochten verzorgt voor jong en oud. Is er de vraag naar een spannende invulling vol entertainment tijdens een avondvullend programma? Dit team is het antwoord. Daarnaast verzorgen zij ook moordspelen en schminkactiviteiten.

Wat bied de organisatie voor het aankomende nieuwe evenement?

  • Kleding en grime die passend zijn bij het verhaal
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Een uniek kijkje in de wereld van een halloweenevent
  • Eten en drinken
  • Superleuk en gezellig team van scare actors

Ervaring als scare actor is geen vereiste. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar zijn en stevig in hun schoenen staan. Kan jij als scare actor goed in je rol blijven en jezelf 100% geven om een goede scare neer te zetten? Dan is het team achter Stichting Scare Actors op zoek naar jou!

Wat het evenement precies is en wanneer dit zal plaatsvinden is niet naar buiten gebracht. Heb je nog vragen of wil jij je direct aanmelden? Dit kan via stichtingscareactors.nl of via info@stichtingscareactors.nl