Bezoekers van Attractiepark Slagharen kunnen tijdens het 60-jarig jubileum voor het eerst griezelen en spannende belevingen ervaren in het park. Halloween maakt eindelijk zijn opwachting in het resort. Het spannende dagprogramma is voor families met kinderen en in de avond is een extra eng avondprogramma voor 14-plussers.

Halloween in Slagharen vindt plaats van 7 tot en met 29 oktober. Met de écht spannende avondopenstellingen op 7, 13, 14, 18, 20, 21, 27 en 28 oktober. Deze avonden zoekt Slagharen de duistere randjes van het Wilde Westen op. De adviesleeftijd is daarom 14-plus.

Algemeen directeur Dave Storm geef tekst en uitleg:

“Alles dat wij doen moet matchen met ons westernthema. Daarom waren we achter de schermen al lange tijd bezig met een uniek en passend halloween-event. Nu hebben we een manier gevonden om Halloween te vieren op ónze manier: in de sfeer van het Wilde Westen. In Amerika is Halloween niet meer weg te denken. Mede daardoor past het evenement goed bij Slagharen. In ons park kom je op veel plekken invloeden uit de Verenigde Staten en het Wilde Westen tegen. Denk maar aan brutale bandieten, uitgestrekte prairies en een klassieke Main Street. Dat stoere karakter kunnen we gebruiken om iets unieks toe te voegen ten opzichte van andere attractieparken.”

Leisure Expert Group

Attractiepark Slagharen werkt voor dit halloweenevent samen met Leisure Expert Group. Dit bedrijf is onder andere bekend van de hoogwaardige spookhuizen in attractieparken over de hele wereld. Daarnaast zullen ook verschillende zusterparken, die al ervaring hebben met Halloween, de kennis delen. Denk daarbij aan parken zoals Bobbejaanland en Movie Park Germany.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.