Hoewel de zomer nog moet aanbreken is Attractiepark Toverland al op zoek naar scare actors voor de Halloween Nights in oktober. Zodra de zon ondergaat heerst de kwade magie over het park. Heksen, clowns, zeewezens en ander gespuis kruipen in alle hoeken en gaten van het park. Iedereen die een passie heeft voor griezelen, horror en scaren mag zich opgeven als scare actor. Deelnemers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn.

Tijdens de Halloween Nights worden er per avond ongeveer 120 scare actors ingezet om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Deelnemers kunnen zowel in de scare zones als spookhuizen worden ingezet. Tijdens de audities wordt er gekeken of de acteurs bij Toverland passen en welke rol daarbij het meeste tot hun recht komt.

Voor de aankomende editie kan Toverland weer ruim 150 griezelige gedaantes gebruiken. En dat zijn er meer dan ooit. De Halloween Nights vinden net als vorig jaar op 13 avonden plaats. Om serieus kans te maken moeten deelnemers tenminste 10 avonden beschikbaar zijn. Daarnaast zullen zij ook mee moeten doen met de generale repetities en uiteraard de auditie-avond.

Interesse om als scare actor aan de slag te gaan bij Attractiepark Toverland? Vul dan alle gegevens in op het online formulier. Hier horen deelnemers hun beschikbaarheid op te geven, eventuele ervaring aan te geven en een aantal maten van hun lichaam door te geven in verband met de verschillende karakters.

Solliciteer hier!

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.