Warrior Events is druk bezig met de voorbereidingen op het komende halloweenseizoen. De organisatie maakt real life adventure games die zich op bijzondere locaties afspelen. Hierdoor worden spelers meteen in de game gezogen. Goed nieuws! De speeldata van alle games zijn bekendgemaakt. Daarnaast onthult Warrior Events ook de nieuwe locatie.

Een adventure game is een 1,5 tot 3 uur durend spel. Het is een filmische beleving waarin de deelnemer zijn of haar eigen verhaal bepaalt. Tijdens de beleving is het de bedoeling dat de interactie met acteurs wordt gezocht. Zo zijn er diverse verhaallijnen te ontdekken.

The Great Purge (Winnaar ‘Best Concept’) en The Breakout (Winnaar ‘Best Scare Actors’) keren ook dit najaar terug. De data hiervan zijn:

The Great Purge 
7, 14, 21 oktober 2023 

The Breakout 
10, 11, 18, 25 november 2023

Naast deze experiences is er ook een nieuwe game te ontdekken: Hide & Seek: The Haunting 2023. Deze zal gespeeld worden op 27, 28 en 29 oktober 2023. Meer informatie volgt snel.

Nieuwe locatie

Warrior Events staat bekend om haar bijzondere speellocaties. Dit najaar wanen spelers zich in een verlaten winkelcentrum van 4000m2 met twee etages. Dit centrum bevind zich in Meppel en zit vol met verlaten kledingwinkels, een kiosk, een fotowinkel en zelfs een verlaten bioscoop op de tweede etage. Het winkelcentrum krijgt een Amerikaanse sfeer en zal in oktober te ontdekken zijn.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.