Met ScareCON net achter de kiezen kijkt de organisatie alweer vooruit naar november. Aftershock is een zogeheten jaarlijkse Halloween after show event. Hier kunnen organisatoren en liefhebbers van angstaanjagende attracties genieten van een volledig operationeel scream park buiten de reguliere Halloween periode. Dit jaar vindt het event plaats bij zowel The Horror Zone als Scare Me.

Vorig jaar was het pas de tweede keer dat Aftershock plaatsvond op het Europese vasteland. Dat was in Europa-Park tijdens Traumatica. Naast het beleven van alle attracties en entertainment was dit ook de kans om elkaar te ontmoeten en een kijkje te nemen achter de schermen.

De organisatie van ScareCON is ervan overtuigd dat het delen van ervaringen en kennis de beste manier is om deze branche te laten groeien.

Door samen te werken en dit te blijven doen, hebben we allemaal de mogelijkheid om nog meer publiek aan te moedigen om te komen genieten van onze unieke vorm van entertainment.

Dit jaar is het dus de beurt aan Nederland. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 vindt Aftershock plaats bij The Horror Zone in Bosschenhoofd en Scare Me in Almere. Wat de precieze invulling van deze dagen wordt, is nog niet bekend. De registratie volgt ook op een later moment.

Zowel The Horror Zone als Scare Me waren afgelopen editie van ScareCON genomineerd voor Scare Awards. Helaas ging de prijs aan hun neus voorbij. Tijdens het Scare Event in Avonturenpark Hellendoorn vielen beide attracties wel in de prijzen voor ‘Best Concept’ en ‘Best New Maze’.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.