Spooktochten.nl verzorgt spooktochten door heel Nederland. Deze tochten bestaan uit de nodige scare actors maar zoals het bij elke tocht geldt; zonder vrijwilligers geen tochten. De organisatie achter deze tochten is nu op zoek naar gemotiveerde mensen die het leuk vinden om andere de stuipen op het lijf te jagen.

De mensen achter spooktochten.nl zijn al 20 jaar bezig met het organiseren van events. Zij bedenken de thema’s en schrijven de verhalen hiervan zelf. Schrikeffecten worden zelf bedacht, gemaakt en getest. Ook sommige kledingstukken worden speciaal voor het betreffende thema gemaakt! Verder wordt er gebruik gemaakt van grimeurs met ervaring en zijn er scare-actors met toneel en/of acteerervaring. De acteurs krijgen hierbij workshops in het verbeteren van hun kwaliteiten. 

Ben of ken jij een scare actor, of iemand die het graag wil worden? Dan ben je van harte welkom in ons team. Het is op vrijwillige basis, maar je krijgt er veel plezier voor terug en bovendien een vergoeding.

Kijk voor meer informatie op spooktochten.nl.

Ben je enthousiast geworden of zit je nog met een aantal vragen? Neem contact op met de organisatie via info@spooktochten.nl

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.