Een real-life adventure game met een vleug horror op een bijzondere locatie? Laat dat maar aan Warrior Events over. Eerder deze maand maakte de organisatie alle data bekend van de games ‘The Great Purge’, ‘The Breakout’ en ‘Ride & Seek: The Haunting’. En als kers op de taart werd er ook een nieuwe locatie bekendgemaakt, namelijk een verlaten winkelcentrum. Daar zijn nu beelden van vrijgegeven.

Vorig jaar maakte Warrior Events nog gebruik van een verlaten schoolgebouw in Meppel. Afgebrokkelde wanden, donkere hallen, ingeslagen ruiten en lugubere figuren. Deelnemers van The Breakout moesten een weg banen door het gebouw en bijzondere keuzes maken om de game te voltooien. Kan het minstens zo gek? Het antwoord lijkt ‘ja’ met de bekendmaking van het 4000m2 grote en verlaten winkelcentrum bestaande uit twee etages in Meppel.

Het winkelcentrum is nog steeds voorzien van winkels, een fotowinkel, een kiosk en zelfs een oude bioscoop. De organisatie heeft al laten weten dat het geheel een Amerikaanse sfeer zal krijgen.

De organisatie komt nu voor het eerst met een reveal van de locatie. De video laat bij lange na niet alles zien maar het geeft al wel een goed beeld van hoe de sfeer van het gebouw zal zijn.

De pre-sale van The Breakout en The Great Purge zijn inmiddels gestart. De ticketverkoop van Hide & Seek: The Haunting start eind volgende maand. Kijk voor alle informatie op de website van Warrior Events.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.