Avonturenpark Hellendoorn, winnaar van de publieksprijs in 2021 en 2022, is de zoektocht gestart naar versterking voor hun Halloween-event Screams. Het evenement vind dit jaar plaats op 4 avonden en bezoekers kunnen daarbij verschillende spookhuizen, zones en walkthroughs ervaren. Lijkt het jou geweldig om in de huid van eng karakter te stappen? Meld je dan vandaag nog aan.

De laatste jaren is Screams uitgegroeid tot een Award-winnend evenement dat jaarlijkse duizenden bezoekers trekt. En er is goed nieuws voor alle fans. Het evenement keert dit jaar terug met een extra draaidag. Reden genoeg voor het park om te starten met de kennismakingsrondes voor nieuwe acteurs.

Via het aanmeldingsformulier kunnen deelnemers aanvinken waarvoor ze zich willen inschrijven. Naast scare actor is er namelijk ook de mogelijkheid om als ondersteuner te helpen. Denk hierbij aan zonebegeleider, wachtrijmanager en ticketscanner.

De kennismakingsrondes vinden op 4 dagen plaats. Er is keuze uit 14, 15, 21 en 22 juli.

Ga naar het aanmeldingsformulier en meld je aan!

Screams draait dit jaar op elke zaterdag tussen 14 oktober en 4 november 2023. Het avonturenpark is dan geopend van 10:00 tot 23:00 uur. René Peul gaf tijdens het Scare Event op 15 april al aan dat ze willen groeien naar meer avonden en spookhuizen.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.