De Fright Factory deelde deze week hun promotie via hun social media voor de spooktocht: Paranormal. Deze promo laat een B.E.K. oftewel Black-Eyed Kid zien, die wordt weergeven aan de hand van volksverhalen.

Volgens de verhalen kloppen kinderen tussen de 6 en 16 jaar in de avond aan bij de deur van hun slachtoffer. Wanneer het slachtoffer deze opent, vraagt het kind of deze binnen mag komen. Antwoord op andere vragen geven deze ‘kinderen’ niet. Als het slachtoffer buigt om het kind beter te bekijken, vallen de roetzwarte ogen van deze kinderen direct op. Of het nu gaat om duivelse entiteiten of hybride aliens, deze kinderen zullen de schrik van je leven zijn. De kinderen zijn net zo snel weg als dat ze er waren. Dit voorval zorgt dan ook voor slapeloze nachten

Wil jij nou ook aanwezig zijn bij deze Paranormale Spooktocht van de Fright Factory op 29 juli? Klik dan even hier voor meer informatie of klik hier om direct tickets te bestellen.