4 Seasons Entertainment is op zoek naar scare actors voor een Halloween evenement in Saraland (België). Het evenement zal plaatsvinden op 5 dagen in oktober. Zowel binnen als buiten zal worden omgetoverd tot een grootschalig griezelterrein. Hier kom je oog in oog te staan met bosspoken, zombies, vogelverschrikkers en andere mysterieuze wezens.

4 Seasons Entertainment verzorgt belevingen in zowel Nederland als in het buitenland. Zij zijn gefocust om herinneren te maken voor de hele familie, alles om de kracht van de beleving sterker te maken. 4 Seasons Entertainment verzorgt acts, park shows, evenementen en nog veel meer. Door dit nieuwe evenement op te zetten in Saraland, treden zij buiten de Nederlandse grenzen om de Halloween branche verder te laten groeien.

Via de oproep kunnen deelnemers zich aanmelden dat zij mee willen doen aan dit evenement. Je dient wel aanwezig te kunnen zijn op één van de auditie dagen die plaatsvinden op 22 en 23 juli.

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan

Het evenement zal plaatsvinden op 18, 21, 25, 28 en 31 oktober 2023. Ervaring is niet benodigd en iedereen ontvangt een professionele training door mensen uit het werkveld. Een reiskostenvergoeding is aanwezig en overnachting, eten en drinken worden verzorgd.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.