Donkere wolken pakken zich samen boven Walibi Belgium vanaf zaterdag 21 oktober 2023. Bezoekers moeten goed op hun hoede blijven tijdens dit horrorfestijn genaamd ‘Halloween Walibi’. Dit najaar wordt het Belgische attractiepark overspoeld door angstaanjagende figuren die gegarandeerd voor een bijzondere griezelervaring zullen zorgen. Het park werft hiervoor maar liefst 300 figuranten, make-up artists en kostuumontwerpers.

Heb jij iets met horror en Halloween? Walibi zoekt naar vindingrijke kandidaten die minstens 16 jaar oud zijn. Opgeven voor figurant, kostuumontwerper of make-up artist kan nog tot 31 juli. Kandidaten dienen een formulier in te vullen. Om de kansen te vergroten is het ook aan te raden om een videopresentatie op te nemen. Benieuwd hoe het event vorig jaar in elkaar zat? Bekijk de aftermovie.

Walibi maakt uiteindelijk de keuze wie er geschikt zijn om aanwezig te zijn voor de castings. Voor figuranten vinden die plaats op 1, 3 en 4 augustus. Liefhebbers die de keuze hebben gemaakt voor kostuum of make-up hebben de casting op 9, 16 of 23 augustus.

Luis de la Serna is verantwoordelijk voor de werving binnen Walibi:

We merken dat vele halloweenmedewerkers jaar na jaar terugkomen. Dit is een teken van vertrouwen; het bewijs dat velen het echt naar hun zin hebben!

Geef je op

Figuranten krijgen één of meerdere rollen toegekend om zichzelf in te leven in de rol. Deelnemers dienen tweetalig te zijn. Dus ook de Franse taal. Walibi bied contracten aan voor een bepaalde duur tijdens Halloween.

Geef je nu op

Het is te hopen dat Walibi voldoende aanmeldingen krijgt. Eerder liet het park al op een bijzondere manier weten wat er kan gebeuren als dit namelijk niet het geval is. Bekijk de video.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.