Op zondag 15 oktober ’23 organiseert ThrillsTastic een eigen Halloween event tijdens de Halloween Days en Halloween Nights in Attractiepark Toverland. Het programma bestaat onder andere uit een exclusieve Backstage Tour door Maison de la Magie. Het programma viel klaarblijkelijk zo in de smaak dat het Halloween Event binnen een paar uur helemaal vol raakte en is uitverkocht.

Aanmeldingen liepen hard

ThrillsTastic Members en personen die zich al eerder hadden geregistreerd konden zich al wat eerder aanmelden. Maar deze ochtend kondigde ThrillsTastic het Halloween Event officieel aan in de ThrillsTastic Discord server. Hier kon iedereen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier. Ongeveer twee uur later kwam het bericht naar buiten dat er nog maar minder dan 10 plaatsen vrij waren. En al gauw, anderhalf uur later kwam het bericht dat het Halloween Event vol zit. Ofwel dit Halloween Event is met 3,5 uur uitverkocht geraakt. Normaliter had je de tijd om je voor 1 augustus 2023 in te schrijven.

Programma en kosten

Klaarblijkelijk valt het programma dus goed in de smaak. Het programma bestaat uit een exclusieve Backstage Tour door Maison de la Magie. Er is een Q&A moment met een medewerker van Toverland van de afdeling Media en Creatie of Showtechniek. En als klap op de vuurpijl krijgen de deelnemers ook exclusief een spookhuis voor hunzelf. In attractieparktermen staat dit fenomeen bekend als Exclusive Ride Time (ERT). Maar aangezien er nu geen achtbaan bereden wordt, laten we dit dan maar direct voor de scare- en halloweenindustrie omdopen tot Exclusive Walkthrough Time (EWT). Naast al deze speciale programma onderdelen is er ook tijd om de spookhuizen te bezoeken. Deze zijn net als de entreeticket voor eigen rekening. Om deel te nemen aan dit event betaal je als ThrillsTastic Member €25,00 en als Niet-Member €32,50.

Wachtlijst en aanmelden zonder Backstage Tour

Baal je er nu van dat je er niet bij kan zijn? Dan kan je je alsnog aanmelden voor de reservelijst via deze link. Mochten er deelnemers uitvallen dan kan iemand van de reservelijst een plek overnemen. Ook wordt er momenteel onderzocht of er een mogelijkheid is om deel te nemen aan het Halloween Event zonder de Backstage Tour. Je kan je hier alvast voor aanmelden, wanneer er meer informatie bekend is, wordt deze informatie naar je toegestuurd.

Over ThrillsTastic

ThrillsTastic is zowel binnen als buiten de attractiepark community een bekende naam op vele social mediakanalen. De man achter deze brand is Fouad Mansveld en samen met zijn team werkt hij aan het samenbrengen van pretparkliefhebbers. Naast mooie foto’s op Instagram, leuke video’s op TikTok en interessante vlogs op YouTube, uiteraard allemaal pretpark gerelateerd, is hij ook recent begonnen met zijn eigen ThrillsTastic Podcast. Hierin heeft hij de ruimte om samen met Joey meer de diepte in te duiken over alles wat er zich afspeelt binnen het attractieparkwereldje. Maar er is één plek waar de echte interactie met de pretparkcommunity plaatsvindt en waar vandaan ThrillsTastic zijn eigen events organiseert. Dit gebeurt allemaal in zijn eigen ThrillsTastic Discord server. Wil je ThrillsTastic volgen op de voor jouw favoriete social mediaplatformen? Kijk dan even op de ThrillsTastic Linktree.


Wist je dat Scare Network, de organisatie achter de site ScareZone ook een eigen Scare Discord heeft? Waar alle scare- en Halloweenliefhebbers samenkomen? Nee? Join dan gauw via scarediscord.nl deze gave en gezellige Scare Discord server! Zie je daar!