Nog even en de 18e editie van Scare Me staat alweer voor de deur. De overdekte horrorattractie van Almere bestaat uit verschillende spookhuizen die natuurlijk gevuld moeten worden met griezels en andere psychopaten. Vorige maand vond er nog een auditie plaats op locatie. Inmiddels zijn we al eventjes verder en heeft de organisatie laten weten om een extra castingdag te houden, en wel op 3 september.

Ben jij weleens eerder als scare actor beziggeweest en wil je graag de horizon verbreden? Of heb je juist nog nooit verkleed als griezel bezoekers laten schrikken maar wil je dat wel graag eens doen? Dit is de kans. Op zondag 3 september vind er bij Scare Me in Almere om 14:00 uur een extra castingdag plaats. Opgeven is simpel maar je dient daarvoor wel 18 jaar en ouder te zijn.

In dit online formulier kunnen belangstellenden hun gegevens achterlaten. Ook is er ruimte om eventuele ervaring als scare actor achter te laten. Scare Me wordt gerund door vrijwilligers. Scare actors worden dus niet betaald. In ruil daarvoor komen ze wel in een leuk team terecht en kunnen zij zichzelf ontwikkelen.

De aankomende editie vind plaats op 12 avonden. Op geselecteerde avonden vanaf 22 september tot en met 18 november 2023 gaat het los in Almere. Geen enkele bezoeker is veilig en zal ten prooi vallen voor de clowns, piraten, heksen en andere bijzondere figuren die bij Scare Me ronddwalen.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.