The Amsterdam Dungeon heeft sinds begin juli een nieuwe seizoensbeleving gebracht, die aanschouwbaar is tot 3 september 2023. (Ver)dwaal in deze immersieve beleving door de smalle straatjes van Amsterdam en laat je helpen door de enthousiaste brandwacht. Sinds de grote stadsbrand uit 1421 zijn alle huizen herbouwd met steen, maar iemand die brand wilt zien, zal zich niet onthouden.

The Amsterdam Dungeon is al jaren een begrip voor zowel Nederlands- als anderstaligen. Dit bedrijf onder leiding van Merlin Entertainment heeft wereldwijd meerdere locaties die inspelen op historische gebeurtenissen van die locatie. In The Amsterdam Dungeon kom je dus gebeurtenissen uit de oude Amsterdamse tijd tegen, van de VOC tot heksenverbrandingen. Elke dag voeren de castmembers in zowel Nederlands als Engels shows op, die zijn gefocust om zo immersief mogelijk te zijn.

Wil jij deze nieuwe show nou ook zien? Reserveer dan je kaarten via deze link.