Productiemaatschappij Living Dead Media heeft onlangs laten weten dat er een reboot van The Return of the Living Dead uit 1985 aan zit te komen. De verwachting is dat dit nog wel even zal duren aangezien er nog bijna niets over bekend is.

Met de komst van een nieuwe film krijgt de franchise gelijk weer een boost. De bestaande wereld wordt namelijk uitgebreid. Het is ook de bedoeling om de film weer R-rated te maken. En net als de voorgaande film zal ook dit deel weer een combinatie worden van horror, comedy en sciencefiction.

1985

Wanneer twee stuntelige werknemers in een magazijn voor medische voorraden per ongeluk een dodelijk gas in de lucht laten ontsnappen, zorgen de dampen ervoor dat de doden weer opstaan als zombies.

Bekijk de trailer:

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.