Halloween Fright Nights, het populairste Halloween-evenement van Nederland, komt terug! Het thema van dit jaar is ‘Symphony of Screams’. Naast een scare event heb je ook een compleet pretpark bij je bezoek.

Haunted Houses

The Final Slay Ride

The most wonderfull time of the year… of toch niet? Dit jaar heeft Krampus de noordpool in zijn greep en is kerst een complete chaos. Zorg dat je niet gewurgd wordt door de agressieve kerstlampjes of doorboort wordt door de scherven van kapotte kerstballen… So lets’s DIE together on a SLAY RIDE together with you!

Jefferson Manor

Een groot, verlaten landhuis. Jaren geleden is hier de familie jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden…?

The Villa

Altijd al de hoofdrol in een horrorfilm willen spelen? Audities zijn hier tijdens halloween niet nodig. Betreed the villa en je belandt in een hollywood hel! Weet je wel heel zeker dat je wilt schitteren als filmster?

Psychoshock

In het lab wordt onderzoek gedaan naar angst. Voor bizarre experimenten zoeken zij voortdurend verse proefpersonen. Wees dus gewaarschuwd als je psychoshock binnengaat…

Walkthroughs

Wicked Woods

Na de Salem Witch Trials in 1692 dacht het volk dat ze alle heksen hadden uitgeroeid en weer veilig waren. Maar de sterkste en meest kwaadaardige heksen overleefden het en trokken zich terug in het diepe, donkere bos… Op de loer, wachtend en sterker dan ooit… Durf jij het aan om Wicked Woods in te trekken?

Camp of Curiosities

De smerige geur van zaagsel en olifantenpoep dringt je neusgaten binnen. Op de achtergrond hoor je hysterische circusmuziek en de vrouw met de baard staart je indringend aan. Probeer de messen van de messenwerper te ontwijken als jij door het verlaten Camp of Curiosities dwaalt…

Experiences

Urban Explhorror

Urban Explorers opgelet! In dit vervallen magazijn ga je op avontuur tussen oude en verrotte pretparkonderdelen. Bewapend met slechts een zaklamp moet jij de weg terug naar buiten weten te vinden. Maak verstandige keuzes, want voor je het weet word je aangevallen door de de gevaarlijke mensetende plant ‘Populus Prehenderat’…

Below

Jij bent het nieuwste teamlid van de nopcs (new orleans pest control services). Dit is een team dat de meest hardnekkige ongedierteplagen bestrijdt. Jullie krijgen een niveau 5 melding binnen: het hoogste dreigingsniveau. Time for action! Met je team betreed je de backswamp service and gas station op zoek naar de ongedierteplaag… maar wat treffen jullie aan? Is het wel ongedierte?

Slaughterhouse

HELP WANTED! In Slaughterhouse zijn we op zoek naar bereidwillige collega’s om het team van butchers te versterken. Als je sollicitatie goed verloopt, kan je meteen beginnen. De messen zijn geslepen, dus trek je werkkleding aan. De bloedspetters vliegen je namenlijk om de oren… nice to meat you!!! 

 

The Clinic

Durf jij het aan om een behandeling te boeken in deze beruchte kliniek? Dr. Adams neemt je met de grootste zorg en precisie onder handen. Zoals bij een zorginstelling hoort, is Dr. Adams erg strikt in zijn geheimhouding. Eén ding kunnen we je wel vertellen, je verlaat de kliniek als een heel ander mens! Tenminste, als je de kliniek verlaat… 

 

Dinner Experience – Camp of Curiosities

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om ‘romantisch’ te dineren in één van de freak caravans van Camp of Curiosities?  Dan is dit je kans! Verslik je niet, want de freaks van Eddie lusten je rauw. We dagen je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke en exclusieve Dinner Experience…  Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 75 minuten onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee).

Scare Zones

Ghostly Graveyard

Een wandeling door de thuisbasis van de dwalende zielen. Heb jij het lef om dit kerkhof te bezoeken? Wees op je hoede, want het lijkt hier te leven. Wie weet ben jij de volgende prooi.

Tangled Twigs

De natuur lijkt op het eerste gezicht heel vredig, tot dat je iets verder kijkt. De takken van bomen en struiken lijken je te willen wurgen. Weet jij aan de kracht van ‘mother nature’ te ontkomen of eindig je als vogelverschrikker, vastgenageld aan een paal.

Pirate’s Cove

All hands on deck! De moordlustige bemanning van Queen Anne’s revenge wacht je op in Pirates Cove. Kielhalen en je dwingen ‘de plank’ te lopen, dat zijn hun favoriete bezigheden. Houd jij je hoofd boven water of lukt het de piraten om je kapot te maken?

Nightmares

Veel kinderen hebben nachtmerries. De meesten groeien hier overheen. Sommigen niet. Slaap lekker… 

Praktische informatie

Openingstijden

park 10:00 – 23:00
Halloween 18:00 – 23:00

Sommige haunted houses openen al eerder.

zaterdag 7 oktober 2023
zondag 8 oktober 2023
zaterdag 14 oktober 2023
zondag 15 oktober 2023
donderdag 19 oktober 2023
vrijdag 20 oktober 2023
zaterdag 21 oktober 2023
zondag 22 oktober 2023
donderdag 26 oktober 2023
vrijdag 27 oktober 2023
zaterdag 28 oktober 2023
zondag 29 oktober 2023

 

Tickets

Entree ticket
Early bird ticket: €29,50 Op=OP
Regulier: €36,50/€38,-

RIP Pass
€45,-

Haunted house package
€28,-

The Final Slay Ride
€8,50

Psychoshock
€8,50

Jefferson Manor
€8,50

The Villa
€8,50

Urban Explhorror
€17,50

Camp of Curiosities
€8,50

Wicked Woods
€13,50

Below
€17,50

The Clinic
€19,50

Slaughterhouse
€22,50

Dinner Experience
2 pers. €100,-
3 pers. €150,-
4 pers. €200,-
5 pers. €250,-
6 pers. €300,-

After Dark
7-persoons huisje
€693,- 

Locatie

Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen