John Kramer is terug. Saw X wordt het meest verontrustende hoofdstuk uit de franchise waarbij het onverdeelde hoofdstuk van Jigsaw’s meest persoonlijke game wordt verkend. Lionsgate heeft vannacht de officiële trailer van de film uitgebracht. Vorig jaar konden we al melden dat er een nieuw deel in de maak was.

Tussen de gebeurtenissen van SAW I en II reist een zieke en wanhopige John naar Mexico voor een riskante en experimentele medische procedure in de hoop op een wondermiddel voor zijn kanker. Hij ontdekt dat de hele operatie oplichterij is om de meest kwetsbaren op te lichten. Gewapend met een hernieuwd doel keert de beruchte seriemoordenaar terug naar zijn werk, waarbij hij de rollen van de oplichters omdraait op zijn kenmerkende viscerale manier door middel van sluwe, gestoorde en ingenieuze vallen.

De regie is in handen van Kevin Greutert die eerder Saw VI en Saw: The Final Chapter regisseerde. Het script komt van Peter Goldfinger en Josh Stolberg. De film wordt geproduceerd door Mark Burg en Oren Koules.

Saw X verschijnt op 29 september in de bioscoop.

Bekijk de trailer:

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.