Bij Stichting Dutch Special Season Events speelt Halloween de belangrijkste rol. De stichting helpt bij het organiseren van Halloween evenementen voor organisaties en bedrijven. Of het nu gaat om decorbouw of het aanleveren van scare actors, Stichting DSSE zorgt ervoor. Scream-O-Ween richt zich op een drietal soorten van events: een vaste locatie in oktober/november, het reizende event met het Brasovski Cirkusz en de ondersteuning met scare actors bij bestaande spookhuizen. Hou jij ervan om mensen te laten schrikken en flink wat angst te bezorgen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

De stichting is op zoek naar mensen die ervan houden om mensen in hun broek te laten plassen van angst. Daarbij is het belangrijk om altijd goed in je rol te blijven. Voor verschillende evenementen wordt er om scare actors gevraagd. Het spelen is op vrijwillige basis maar je kan de gasten hiermee een onvergetelijke avond bezorgen.

Als scare actor draag je grime of maskers. In overleg kan er altijd gekeken worden naar welke rol het beste bij je past. Dit mag een eigen invulling zijn maar dat kan ook een op voorhand bepaalde karakter zijn. Bij het spelen van deze rollen kan het zijn dat je in kleine donkere ruimtes staat.

Maar wat wordt er nu precies van je gevraagd als scare actor? Het belangrijkste is dat je minimaal 18 jaar moet zijn en niet allergisch bent voor grime of latex. Daarnaast dien je beschikbaar te zijn op verschillende dagen in het jaar en kan je aanwezig zijn op een van de auditie dagen.

Als vrijwilliger krijg je er ook wat voor terug. Tijdens werktijden worden er consumpties aangeboden en indien overeengekomen een maaltijd. Je krijgt een creatieve vrijheid en komt in een gezellig en toegewijd team te zitten. Door het jaar heen worden er verschillende vrijwilligersuitjes georganiseerd.

Klinkt dit als iets wat bij jou past? Geef je dan op als scare actor via dit inschrijfformulier. Hier worden alle persoonlijke gegevens achtergelaten en kan je aangeven aan welke scare activiteiten je wenst deel te nemen.

Voor vragen en opmerkingen kan er altijd contact opgenomen worden met casting@screamoween.nl

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.