Wanneer de zon is weggezakt, komen de meest angstaanjagende gedaantes tot leven in Toverland. In oktober vieren bezoekers Halloween in de overtreffende trap met karakters, scare zones en Haunted Experiences! Verzamel al je moed maar bij elkaar, want dat zul je nodig hebben.

Haunted Houses

Now You’re Mine

Tijdens zijn obsessieve zoektocht naar het eeuwige leven, deed directeur Mijndert Müller in zijn mijnen een mysterieuze ontdekking. Durf jij nu, 100 jaar later, in zijn voetsporen te treden? “KNOCK KNOCK”

 

Maison de la Magie

Kom jij erachter wat Oscar Pendula te verbergen heeft?

 

Fear the Woods

Je wordt een bos ingestuurd op zoek naar een verdwenen boswachter. Oppassen geblazen!
Weet je zelf wel te ontsnappen uit het bos.

Trapped

LABYRINT | Tijdens de productie van bestrijdingsmiddel Rat Away is iets gruwelijk misgegaan. Jij bent nu het aas van levensgrote ratten in een eindeloos doolhof.

The Witches Forest

Het donkere bos achter themawereld Avalon komt tijdens de Halloween Nights tot leven. Weet je het wel zeker dat je hier rond wil dwalen? Er wordt gefluisterd dat zich hier boosaardige heksen schuilhouden en duistere rituelen uitvoeren! Wees gewaarschuwd, want misschien kan wel niet iedereen ontsnappen uit dit betoverende bos!

The Dollhouse

Een verstrooide poppenmaker heeft een nieuw onderkomen gevonden in attractie Villa Fiasko. Aan jou presenteert hij zijn levensechte poppencollectie. Durf jij zijn werkkamer te betreden?

Scare Zones 

Morgana’s Frozen Knights

Morgana heeft haar leger uitgebreid met ijsridders en heeft de macht gegrepen in Avalon. Kun jij de krachten van Morgana weerstaan, of kies je de boosaardige kant van deze ijsheks?

Shadows of the Sea

Tijdens een hevige storm op zee is het Gouden Galjoen vergaan. Sindsdien dwalen de gemuteerde bemanningsleden over de donkere bodem van de oceaan. Durf jij ze recht in hun ogen aan te kijken?

Cirque

Gruwelijker en grootser dan ooit! Laat je te grazen nemen door alle scares, speel een spelletje of smul van food & drinks! Het complete circusterrein met nostalgische kermis bevindt zich zelfs buiten de poorten van Toverland!

Fiesta de los Muertos

Prachtig en griezelig tegelijk. De kleurrijke skeletten van het Mexicaanse dodenfeest dansen uitbundig rond. Bloemen, kaarsen en schedels versieren de altaren en dan is het moment daar: het offer aan de overledenen dient gebracht te worden. Ben jij het volgende slachtoffer?

DesTroy

De angstaanjagende Trojaanse soldaten uit Ithaka zijn uit de dood herrezen. Ze beschermen Troje met hun leven en zien jou als een regelrechte indringer. Wie zal hier overwinnen?

Naast de scare zones zijn ook (bijna) alle attracties van Toverland geopend. Zo kan je ook genieten van de achtbanen van het park in het donker.

Praktische informatie

Openingstijden

park: 10:00 – 23:00
halloween: 18:00 – 23:00

Zaterdag 7 oktober 2023
Zaterdag 14 oktober 2023
Zondag 15 oktober 2023
Maandag 16 oktober 2023
Woensdag 18 oktober 2023
Donderdag 19 oktober 2023
Vrijdag 20 oktober 2023
Zaterdag 21 oktober 2023
Zondag 22 oktober 2023
Vrijdag 27 oktober 2023
Zaterdag 28 oktober 2023
Zondag 29 oktober 2023
Zaterdag 4 november 2023

Tickets

Halloween v.a. 140cm:
€39,50

Now You’re Mine
€9,50

Maison de la Magie:
€9,50

The Witches Forest:
€6,50

Trapped:
€6,50

The Dollhouse:
€5,-

Fear the Woods:
€5,-

Fear Pass:
€49,50

Locatie

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum