Scream VI is de bioscoop nog niet uit, of de volgende film in de bekende horror-franchise gaat al in productie.

Het regiestokje wordt overgedragen aan een regisseur die we maar al te goed kennen in de horrorfilmindustrie: Christopher Landon. Landon heeft meerdere horrorfilms en thrillers geregiseerd, zoals Happy Death Day (2017), Freaky (2020) en Paranormal Activity: The Marked Ones (2014). Ook heeft hij als schrijver bijgedragen aan andere Paranormal Activity delen en meerdere spookachtige films.

Landon neemt hiermee het stokje over van regisseur-duo Radio Silence. Dit duo bestaat uit Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett. Zij hebben de twee meest recente Scream films uit 2022 en 2023 geregisseerd en hebben daarmee de meest succesvolle film, deel 6, van de franchise op hun naam. Deel 4 dateert uit 2011 en was de laatste film geregisseerd door Wes Craven, die in 2015 op 76-jarige leeftijd overleed.

Er nog zijn veel vraagtekens bij de nieuwe film. Het is namelijk nog niet bekend of Landon veel verandering met zich meebrengt naar de franchise. Ook is het maar de vraag of de originele cast zich ook meldt voor de nieuwe film. Met de stakingen in Hollywood is het tevens nog niet duidelijk wie er verder zullen werken aan de film.

Nieuwe bekendmakingen over deze film lees je uiteraard op ScareZone.nl!