Misschien weet je het nog van vorig jaar. The Halloween Event was een spooktocht in Waarderhout. Met de nadruk op was, want de organisatie wijkt dit jaar uit naar een nieuwe locatie. Het nieuwe toneel waar rare figuren zullen neerstrijken is nog steeds in Heerhugowaard maar niet meer in het bos van Waarderhout.

De organisatie liet vandaag via de social media kanalen weten dat er meer griezels en monsters in Heerhugowaard zitten. En dit is de reden dat er van locatie gewisseld word. Dit jaar zal de horror gaan plaatsvinden bij de tennisbaan en het Rosarium park. En dat is nog niet alles. De tocht is buiten maar er zal ook een spookhuis zijn.

Vorig jaar droegen meer dan 60 vrijwilligers hun steentje bij aan het event. Ongeveer 200 bezoekers liepen de tocht, onder begeleiding van een acteur. Tijdens de route kwamen bezoekers verschillende acts tegen, terwijl ze zich een weg door de bospaden, struikgewas en slootjes baanden. De gehele experiences duurde ongeveer 30 tot 45 minuten.

Hoe The Halloween Event er dit jaar uit komt te zien is nog even afwachten. Een ding is alvast zeker; alle vrijwilligers zullen zich wederom fanatiek inzetten om alle bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 600 leden.