Europa-Park is een van de grootste attractieparken binnen Europa. Een park waar bezoekers kunnen genieten van de velen attracties en themagebieden. Maar zoals meer parken heeft ook dit park een duistere zijde. Vanaf eind september tot midden november komt de wereld van Traumatica weer tot leven met hun Festival of Fear. Een van de nieuwigheden is Eden Manor – Balthazar’s Secrets, iets wat volgens de organisatie een compleet nieuwe wereld zal zijn.

Traumatica is het horror-event wat in het verleden al verschillende awards in ontvangst mocht nemen, waaronder ‘Beste European Event’ en ‘Best Costume and Make Up’. Met maar liefs 7 attracties valt er weer genoeg te vrezen. De eerste 5 spookhuizen klinken vast niet onbekend in de oren aangezien die er vorig jaar ook stonden: Grim’s Funhouse, Skin Deep, Tarot House, Was Museum en Petting Zoo. De overige 2 attracties worden op een later moment bekendgemaakt.

Zoals gezegd kunnen bezoekers dit jaar ook Eden Manor ervaren. Dit gaat een ongekende en verfijnde nachtelijke ervaring worden vol met theatrale, interactieve en virtuele ontdekkingen. De manor opent haar deuren op elke vrijdag, zaterdag en op Halloween.

Voor het eerst in de geschiedenis opent Balthazar zijn geheime aristocratische landhuis Eden. De toegang was alleen voorbehouden aan het geheime genootschap. Eeuwenlang verborgen in de diepten van de kasteeltuin, leidt het naar een wereld ver daarbuiten.

Tickets

Een ticket voor Eden Manor is niet goedkoop. Deze kost namelijk €99,- voor iedereen die minimaal 18 jaar zijn. Maar wat krijg je er verder nog bij dan?

  • Toegang tot Traumatica inclusief de spookhuizen
  • Toegang tot de Vampire’s Club VIP Area
  • 2 gratis drankjes
  • Interactieve verrassingen
  • Unieke showelementen

Alle informatie over de overige tickets en openingstijden lees je hier.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.