Scream Expedition pakt dit jaar uit met 2 indoor experiences, een outdoor walkthrough en een scare zone met podium. Sinds donderdag 3 augustus heeft de organisatie hun eerste spookhuis van het event bekendgemaakt; A Christmas Story.

Het spookhuis heeft dus Kerst als thema. De omschrijving luidt als volgt:

”๐˜๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜‘๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฅ: ”๐˜ˆ ๐˜Š๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด ๐˜š๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ๐˜บ”

๐˜ž๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ซ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ช๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ…”

Bezoekers kunnen op zowel 3 als 4 november 2023 het event bezoeken aan de Oude Keulsebaang in Roermond. De ticketverkoop start zodra de vergunningen zijn afgehandeld. Wat de andere experiences gaan worden is nog even afwachten.

Wil je een beeld krijgen van dit event? Bekijk hier dan de aftermovie van 2021.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.