In april kondigde Wunderland Kalkar aan voor het eerst een Halloween evenement te organiseren: Horror Nights Kalkar. Het evenement zal bestaan uit drie spookhuizen en twee scare zones. Daarvoor zoekt het pretpark nog steeds acteurs.

Het pretpark doet opnieuw een oproep naar mensen die graag als Scare Actor willen werken tijdens Horror Nights Kalkar. Ze bieden een dagvergoeding van €25,-. Alle Scare Actors mogen gratis overnachten inclusief ontbijt en voor het evenement wordt een goede maaltijd verzorgd. Eerst vroeg het pretpark voor minimaal vier dagen beschikbaarheid, maar dit is verlaagd naar drie dagen. Hiermee proberen ze aan meer gewillige acteurs te komen. Het evenement zal draaien op alle vrijdagen en zaterdagen vanaf 6 oktober tot en met 4 november.

In ruil voor wat zij bieden, vraagt Wunderland Kalkar tevens om een goede inzet, het kunnen inleven in een rol en veel discipline. Over enkele dagen, op 19 augustus, vinden de audities plaats in het park.

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een nieuw Halloween evenement en voldoe je aan alle bovenstaande eisen? Dan kan je mailen naar kayleigh@belevingsburo.nl of vul het online formulier in! Kan je op 19 augustus niet aanwezig zijn, maar wil je wel werken tijdens het evenement? Mail dan ook naar bovenstaand e-mailadres.