De organisatie van Moonlight Events zet het centrum van Kollum op haar kop. Met een compleet nieuw concept heeft de jaarlijkse spokentocht ruimte gemaakt voor een heuse Town of Terror. Met onder andere spookhuizen, themagebieden, shows en een scare zone is er ontzettend veel te doen.

Bezoekers beleven dit jaar iets totaal anders als wat zij normaal van de organisatie verwachten. In plaats van een kilometers lange spooktocht is alles nu op één locatie te vinden. En goed nieuws voor de bezoekers die een allergie voor regen hebben, want bijna alles is overdekt!

De organisatie spreekt over een scare zone van ruim 1500 m² in het centrum van Kollum. Naast de eerder genoemde activiteiten is er ook een diner experience te beleven. Even lekker bijkomen? Schuif dan aan op het horecaplein met live muziek. Met ruim 120 vrijwilligers krijgen bezoekers in ieder geval een ‘verschrikkelijke’ avond voor hun kiezen waar nog lang over nagepraat zal worden.

Programma

Hoe ziet het programma er voor beide dagen uit:

Let op. Het gaat hier om een voorlopig programma. Dit wilt zeggen dat er altijd wat veranderd kan worden.

Vrijdag 27 oktober 2023

  • 17:00 uur: Halloween diner experience
  • 20:00 uur: Town of Terror geopend
  • 22:00 uur: Gaatze Bosma
  • 01:30 uur: The End

Zaterdag 28 oktober 2023

  • 13:30 uur: Halloween kindermiddag tot 15:30 (Gratis entree)
  • 17:00 uur: Halloween Diner experience
  • 20:00 uur: Town of Terror geopend
  • 22:00 uur: Feest DJ
  • 01:30 uur: The End

Er wordt hier uitgegaan van. een adviesleeftijd vanaf 16 jaar. De kindermiddag is uiteraard voor alle leeftijden. Tickets zijn vanaf 31 augustus te koop. Dit doe je via MG Tickets.

Benieuwd wat er aan Halloween-evenementen nog meer bij jou in de buurt zitten? Bekijk dan onze locatie pagina. Deze wordt zoveel mogelijk bijgewerkt.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.