Ook voor Scream Expedition draait de marketingmolen op volle toeren. Na de bekendmaking van het nieuwe spookhuis ‘A Christmas Story’ komt het event met nog een vernieuwing. Deze keer is het de beurt aan walkthrough ‘Cursed Pirates’.

In totaal pakt Scream Expedition dit jaar uit met 2 indoor experiences, 1 walkthrough en 1 scare zone. Dit betekent dat we nog zeker wat meer kunnen verwachten op een later moment.

Wat bezoekers precies staan te wachten in deze nieuwe walkthrough is nog onbekend. De omschrijving van Cursed Pirates is als volgt:

๐˜๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ 1880 ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ข๐˜ฎ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜‹๐˜ข๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ค๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ต.

๐˜ก๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ด๐˜บ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ.

โ€‹๐˜›๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜Œ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฌ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ.

๐˜‹๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ธ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฆรซ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ..

Het evenement is te bezoeken op 3 en 4 november 2023. De ticketverkoop start binnenkort.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.