Op zaterdag 9 september 2023 is er een speciale casting in Heide Park Resort. Op deze dag kan iedereen die iets met horror en Halloween heeft meedoen. Hou je ervan om mensen te laten beven van angst? Geef je dan op als scare actor en voeg je bij de Boo-Crew. Deze groep live actors heeft als enige doel om alle bezoekers een verschrikkelijke avond te bezorgen. Zij laten zelfs de dapperste schreeuwen.

Tijdens Halloween in Heide Park gaat de Boo-Crew helemaal los. Elke acteur uit de groep is tot op het bot gemotiveerd en deze vreugde zorgt ervoor dat iedere bezoekers een eigen persoonlijke horrorervaring beleeft.

Wat doet de Boo-Crew?

De crew wilt constant beter worden en daardoor worden prestaties voortdurend geperfectioneerd. Door middel van workshops wordt er gewerkt aan de kwaliteit van het acteren. Er worden verhalen gecreëerd, attracties ontwikkeld en aandacht besteed aan het uiterlijk dankzij het visagistenteam.

Het Halloween-evenement in Heide-Park is daar een goed voorbeeld van, omdat wij verantwoordelijk zijn voor de spookachtige attracties daar – inclusief het bouwen van de attracties, de aankleding en natuurlijk als live acteurs.

Vereisten

Om lid te worden van de Boo-Crew dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Als scare actor verdien je vrijwel niets hier. Het is echt als hobby maar in de regel worden de eventuele reiskosten wel vergoed. Uiteraard wordt er voor voldoende eten, kan-up en kostuums gezorgd.

Om de lopende kosten te dekken, rekent de crewj een eenmalige toegangsprijs van € 5,- en een contributie van € 36 per jaar. Hiervan betalen zij bijvoorbeeld administratie- en verzekeringskosten zodat de acteur verzekerd is tijdens de ‘optredens’ en nog veel meer.

Geef je op

Heb je interesse om onderdeel van Boo-Crew te worden? Geef je dan op! De castings vinden het hele jaar door plaats in Soltau of Hamburg.

Jouw sollicitatie komt eerst bij het castingteam terecht. Voor eventuele vragen ontvang je direct bericht van hen. Van daaruit ontvang je ook gelijk de uitnodiging voor de castings. Mocht je op een bepaalde datum verhinderd zijn, dan kunnen zij je nogmaals uitnodigen voor een latere casting.

Geef je op via dit formulier. Succes!

ScareZone plaatst regelmatig oproepen waarbij scare actors, grimeurs, bouwers en vrijwilligers gezocht worden. Bekijk onze casting pagina hier. Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server en help ons naar de 600 leden.