Halloween Feestival Purmerend beloofd “Een hele dag uit je dak gaan maar dan wel in een ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ท๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ. Zie het als dรฉ perfecte afsluiter van het Festival seizoen! Het ๐‹๐ž๐ž๐ ๐ฐ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ฉ๐š๐ซ๐ค ๐ข๐ง ๐๐ฎ๐ซ๐ฆ๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ is het perfecte decor voor deze โ€˜๐ž๐ฑ๐ญ๐ซ๐š ๐Ÿ๐จ๐ฎ๐ญ๐ž ๐ž๐๐ข๐ญ๐ข๐žโ€™.

Afgelopen oktober was de eerste editie van het Halloween Feestival in het Leeghwaterpark in Purmerend. Tijdens de geslaagde eerste editie traden er verschillende top-artiesten op, met onder andere Vieze Jack. Het Feestival sloeg goed aan, waardoor de organisatie heeft besloten er een tweede editie aan vast te plakken dit jaar.

Op 28 oktober zal het Halloween Feestival weer plaatsvinden in het Leeghwaterpark in Purmerend. Het belooft volgens de socials van de organisatie een extra Foute Editie te zijn. Verkleed komen is niet verplicht, maar maakt het volgens de organisatie wel extra spannend. Voor de mensen die hun kwaliteiten ergens anders hebben liggen, is er een ‘grimeertent’ geplaatst waar je geschminkt kan worden. Het feestival duurt van 15.00u tot 23.00u

Kaarten zijn nu te koop voor โ‚ฌ 27.50 via deze link van Dorpsfeest.nl.

Let op: de minimumleeftijd is 18 jaar

Banner van Halloween Feestival in Purmerend