Terwijl Movie Park Germany druk bezig is met alle voorbereidingen op het Halloween Horror Festival, wint het park gewoon een award. Bij de jaarlijkse verkiezing van de Worldofparks-Award konden bezoekers van 15 tot 24 augustus stemmen op hun favoriet. In de categorie ‘Beste evenement in een Europees pretpark’ won het Duitse filmpark dankzij hun Halloween-evenement.

Al 13 jaar lang worden namens Worldofparks.eu publieke prijzen voor vrijetijdsvoorzieningen uitgereikt in de vorm van awards. Bezoekers kunnen op hun favorieten stemmen in de volgende categorieën:

  • “Beste pretpark van Europa”
  • “Beste nieuwigheid in een pretpark in Europa”
  • “Beste pretpark voor kinderen in Europa”
  • “Beste Halloween-evenement in een Europees pretpark”
  • “Beste show in een Europees pretpark”

De organisatie koos juist voor de stemperiode in augustus om bezoekers de kans te bieden om van tevoren hun favoriete parken te bezoeken. Het Halloween Horror Festival draait uiteraard nog niet en dus zijn de stemmen gebaseerd op bezoeken van vorig jaar. Stemmers maakten gelijk automatisch kans op een boekexemplaar van ‘De Grote Vrijetijdsgids voor Duitsland’.

Top 3

De categorie die er op Halloween gebied uitspringt is “Beste Halloween-evenement in een Europees pretpark”. Dit jaar viel opnieuw de beslissing voor het Halloween Horror Festival in Movie Park Germany. En dit was al voor de derde keer op rij. Op nummer 2 eindigde Traumatica (Europa-Park) en nummer 3 was voor Halloween (PortAventura World)

Aankomende editie Halloween Horror Festival

Movie Park Germany timmert lekker aan de weg voor de aankomende editie van het Halloween Horror Festival. Met 2 nieuwe spookhuizen, een vernieuwde spookhuis, een nieuwe zone en nog tal van andere activiteiten is er meer dan genoeg te doen tijdens de 25 dagen van deze 25ste editie.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.