Attractie- en Vakantiepark Slagharen komt dit jaar met Scary Prairie. Van 7 tot en met 29 oktober kunnen families overdag griezelen en genieten tijdens Scary Prairie: hét Wild West Halloween-avontuur voor alle leeftijden.

Scary Prairie: waar jonge gasten en oude geesten samenkomen

Overdag is het griezelen en genieten tijdens Scary Prairie. Tijdens dit familievriendelijke feest verandert Slagharen in een vrolijk en bruisend Halloweenfestival, midden op de prairie. Gasten worden ondergedompeld in drie themagebieden: Pumpkin Market, Main Street en Lost Trail. Hier lopen ze bijzondere bewoners tegen het lijf, met ieder hun eigen verhaal en soms opdracht. De bekende Slagharen-karakters Randy en Rosie presenteren een speciale Halloween-show in de Music Hall en de middag wordt afgesloten met een parade waaraan kinderen mee kunnen doen.

Spannende Halloween-belevingen

Overdag zijn er drie hoogwaardige walkthrough-belevingen buiten de gebaande paden van het park. In Outcast Camp komen gasten terecht in een kamp vol markante western reizigers van allerlei pluimage. In strodoolhof Crows Nest kraai je het uit van zowel schrik als plezier. Alleen de uitgang vinden is niet genoeg om dit doolhof te verlaten. In The Manor maken kinderen kennis met de Bones familie. Bang hoeven de kleine bezoekers niet te zijn voor deze familie. In dit spookhuis zijn de rollen namelijk omgedraaid. Lukt het je om de Bones familie te laten schrikken?

Voor de Scary Prairie is Slagharen een samenwerking aan gegaan met Aniba. Zij leveren op dit moment al het park entertainment. Het team van Aniba is geen onbekende in de Halloween industrie.

Scary Prairie vindt dagelijks plaats van 7 tot en met 29 oktober. De tickets zijn vanaf 11 september te koop op www.slagharen.com/halloween. Het vakantiepark van Slagharen is gewoon geopend tijdens deze periode.