Attractie- en Vakantiepark Slagharen komt met hun eerste Halloween Event de Western Nightmares. Tijdens Western Nightmares worden de duistere randjes van het Wilde Westen opgezocht.

Overdag kunnen families al griezelen en genieten van de Scary Prairie: hét Wild West Halloween-avontuur voor alle leeftijden.

Het is zes minuten en zes seconden over zes. De schemer valt. Bezoekers kunnen zich opmaken om oog in oog te staan met de duistere kant van het Wilde Westen. Wat overdag vrolijk en onschuldig leek, blijkt één grote Western Nightmare te zijn. Zeventig acteurs zullen er in drie angstaanjagende walkthroughs en drie scare zones alles aan doen om gasten de nachtmerrie van hun leven te bezorgen. Voor Western Nightmares geldt een adviesleeftijd van 14 jaar en ouder.

Drie angstaanjagende walkthroughs

In Outcast Camp heeft een dubieus gezelschap zijn intrede gedaan. Hier is het nog maar de vraag of bezoekers er levend vandaan komen. Deze knettergekke bewoners verwelkomen je met open armen, maar zullen je nooit meer loslaten. Duistere kraaien die het op jou hebben gemunt hebben Crows Nest bezet. Deze stro-opslag is ’s avonds absoluut niet veilig voor gewone stervelingen. The Manor is ’s avonds een verlaten villa op de prairie. De geesten die hier ronddwalen zijn gretig opzoek naar nieuwe zielen.

Voor de Western Nightmares is Slagharen een samenwerking aan gegaan met Aniba. Zij leveren op dit moment al het park entertainment. Het team van Aniba is geen onbekende in de Halloween industrie. Zo werkte ze mee in de beginperiode van de Halloween Fright Nights en bouwde ze spookhuizen voor onder andere Europa-Park.

De Western Nightmares vinden plaats op 7, 13, 14, 20, 21, 25, 27 en 28 oktober 2023. De avonden beginnen om 18:06:06 en eindigen op 22:00 uur. Tickets zijn vanaf 11 september te bestellen op www.slagharen.com/halloween