Bobbejaanland heeft in de ochtend van 1 september de ticketsale van Nocturnes, hun Halloween evenement, online gegooid.

Door middel van een mail werden mensen erop geattendeerd dat de tickets vanaf nu te koop zijn. In de mail vindt men een kortingscode, waardoor de toegangsprijs daalt naar €24,90. De code hiervoor is HALLOWEEN23.

Wie er al vroeg bij wil zijn en meteen naar de website gaat, zal zien dat er eveneens al tickets te koop zijn voor de spookhuizen. De website lijkt vooralsnog in de kinderschoenen te staan: duidelijke openingsdata voor bijvoorbeeld Yummy en Sonar zijn nog niet te vinden. Ook is nog niet bekend of Corp – Pest Control terugkomt.

Wanneer je de betaalportal in gaat, een dagticket kiest (en uiteraard de code invoert!), kom je vervolgens uit op het selecteren van de huizen. Hierin staan Alice in Horrorland, Monastry, Texas Butcher Bazaar Bizarre en…. en Wrecked?

Ja, Wrecked. een nieuw spookhuis waar op het moment van schrijven nog niet veel over bekend is. De tekst die bij het ticket te lezen is, is: ‘een nieuw onheil komt aan wal’. Zal Wrecked dan komen van het Engelse woord ‘shipwrecked’, wat schipbreuk geleden betekent? Meteen wordt gedacht aan ‘Dead Man’s Pier: Winter’s Wake’: een huis te vinden op de Halloween Horror Nights van Universal Studios Orlando in 2022. Zou dit een vergelijkbaar thema kunnen zijn?

Bobbejaanlands Halloween evenement is dit jaar op 5 dagen te bezoeken en is op deze dagen geopend tot 21:00. Meer informatie zal op 7 oktober verschijnen en voor het bestellen van tickets, ga je naar de website.

Zodra er meer bekend is over de huizen van Bobbejaanlands Nocturnes, lees je het uiteraard hier op ScareZone!